Euro Gıda Üretim

Euro Gıda Fabrikamız’da üretim 2 dönemde gerçekleştirilir. Bunlar; hammaddenin taze olarak temin edildiği ve işlendiği Mayıs- Kasım aylarını kapsayan, sezon diye adlandırılan 1. dönem, fermente edilerek depoladığımız ürünleri işlediğimiz sezon dışını kapsayan 2. dönemdir.

Sözleşmeli ekim yapılan hammadde, tarlalardan konteyner box’lara, kasalara konularak kamyonlar yardımı ile fabrikaya sevk edilir ve giriş kontrolleri yapılır. Ürünler özelliklerine göre kalibre, seçme, temizleme gibi ön işlemlerden geçirilir. Ürün depolanacaksa fermente bölümüne işlenecekse üretim bölümüne teslim edilir.

Üretime alınan hammaddeye, işlenecek ürüne göre sap/çiçek, torf alma, doğrama, közleme, pişirme, yıkama, seçme, temizleme gibi ön işlemler uygulanır ve kullanılacak, doldurulacak ürün haline gelmesi sağlanır.

2. dönemde de, işlenecek ürünler fermantasyon bölümünden teslim alınıp yıkama, seçme, doğrama gibi işlemlere tabi tutularak doluma hazırlanır.

Ürünlerimizin büyük bir kısmı otomatik dolum makinelerinde el değmeden doldurulur. İşleme özelliğine göre elle dizim yapılarak doldurulan özel ürünlerimiz de mevcuttur.

Euro Gıda Üretim

Euro Gıda Üretim

Kalite kontrol tarafından onaylanan salamura ya da sos, ambalajlara dolum makinaları ile otomatik olarak doldurulur ve devamında otomatik buharlı makinalar ile kapak kapatılır, ısıl işlem için tünellerden geçirilir ve paletlere istif yapılarak depoya teslim edilir.

İnkübasyon süresi tamamlanan ürünler müşteri talebine göre etiketlenip gerekli izlenebilirlik kodlamaları yapılarak sevkiyatı gerçekleştirilir.

Euro Gıda Üretim

  • Euro Gıda Hammadde Ayırma
  • Euro Gıda Hammadde Ayırma
  • Euro Gıda Yıkama
  • Euro Gıda Yıkama
  • Euro Gıda Yıkama
  • Euro Gıda Turşu Hattı
  • Euro Gıda Turşu Hattı
  • Euro Gıda